Muka Surat

Tuesday, 29 December 2015

Pemenang Giveaway for Our Lovely Girl by RianaLittleCuties

Assalamualaikum semuaaaa ;-)

Aduh diri sendiri yang meloncat2 x sabar nak umumkan pemenang nie...bertuah sgt2 uolls nie...seramai 47 penyertaan En.Random.org memilih anda....sungguh anda bertuah... ;-)...tanpa melengahkan masa....dengan ini Fiza mengumumkan Pemenangnya adalah.....Taraaaaaaa...

(4Tahun)
 (3Tahun)
 (4Tahun)
 (6Tahun)
 (3Tahun)

Alhamdulillah.....selesai.....bertuah anda semua....Lepas nie Fiza akan send email kepada semua pemenang...harap boleh balas untuk process pengeposan...hihihi ;-) 

Tak lupa juga buat semua peserta, anda memang sporting abis lah....walaupun saya terlewat umumkan penamatan anda tetap tabah menunggu...jangan bimbang seperti yang dijanjikan, anda semua juga bakal mendapat diskuan special dari Fiza tanda penghargaan buat anda semua....nantikan ye...

Ha sebelum tu....jgn lupa hulurkan bantuan undian kalian buat Fiza diSiNi ye SEO Kontest

20 comments :

  1. wahhh...saya baru je nak bukak blog tadi, alih2 dah dpt emel sebagai pemenang...tq2 :D

    ReplyDelete
  2. Tahniah Arz & Cik Puteri ..Tahniah juga buat semua pemenang...

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah :) thankyouuuu 💓

    ReplyDelete
  4. Salam singgah sini Fiza...Alhamdulillah...rezeki lagi....terima kasih Fiza dan tahniah kepada yang menang...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nanti Mardiah diana balas email fiza k...fiza dh send email pada mardiah. hihihi... kalo x dpt lagi email tu... bagitau fiza k.hihihi

      Delete
    2. Alhamdulillah.....hadiah baru sampai.....terima kasih sis...

      Delete
  5. tahniah kepada semua pemenang.. lepas ni bt lg GA..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah....Kalo Farhain sudi support apa salah nya...hihihi

      Delete

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan jejak... Jemput datang lagi ;)

Click Meeeeeee

Best blog diorg nie...Jom terjah!

Sumber BW saya yang utama ;)